Juventus pelipaita Lapsille

Italia Cup 1/4 lopullinen, Juventus ja Turin taistelu semifinaali paikka, Zebra armeija teki unelma alku, ensimmäisten 15 minuutin Diego Costa maalasi tavoite. Tämä tavoite ei ainoastaan ​​auttaisi Juventusta ensimmäistä sijaa, kun taas Juventus voitti viimeisen 16 Italian Cupin kotisoitolta peräkkäin, ja tämä on Zebra-armeija 41 vuoden kuluttua sen jälkeen, kun Italian Cupin kotipaikka oli jälleen 16 peliä.Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille on eri kansallinen jalkapallo paita.

Juventus voitti Italian Football League Mestarien liigan peräkkäisen kuuden peräkkäisen kauden, Zebra on tullut Italian Football League Stadium Big Mac. Italian Cup -stadionin Bianconeri-levy on myös erittäin vahva kolmen viime kauden aikana, voitti kolme peräkkäistä Italian Cupin mestaruutta. Tällä hetkellä Juve voitti yhteensä 12 Italian Cupin mestari, voitti myös Italian Cup eniten joukkueita.Juventus pelipaita Lapsille, käytä lempinimeäsi ja numeroasi räätälöityjä paitaa.

Seepra-armeijan vahvuus Italiassa on hieno suhde ryhmän ylivoimaiseen kotiin. 24. tammikuuta 2011 Juventus menetti 0-2 Rooman kotona Italian Cupissa, mutta ottelun jälkeen. Mikä Juventus oli kerran vuonna 2015 tammikuun 15. päivänä kotiin voittaa Verona 2,8. Yhdessä tämän pelin kanssa Torinoa vastaan ​​Juventus on saavuttanut peräkkäiset tavoitteet 16 ottelussa Italian Cupissa, ja näissä 16 ottelussa Juventus voitti 13 voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi negatiivinen tulos.Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä Online, osta suosituin jalkapallokengät.