Alberto Aquilanin viimeinen huijauskielto estänyt Tanskan ratkaisevan voiton Kööpenhaminassa perjantaina, kun Italia sai 2-2 vedon.

Fiorentinan pelimies löi vahinkoa ajallaan, jotta FIFA-maailmancupin karsinnoissa kävijän lyömätön juoksu saataisiin 26 otteluun. Samanaikaisesti Morten Olsenin kolme pistettä jäisi pois, jotka olisivat siirtäneet heidät toiselle sijalle.

Tanskalaiset ovat nyt nelinkertaisen romun leikkipaikalla Lasten Jalkapallopaidat B-ryhmässä sen jälkeen, kun he eivät ole täysin hyödyntäneet Bulgarian sokkoutumaa Armenialle huolimatta Nicklas Bendtnerin kaksoiskappaleesta, joka on peruuttanut Daniel Pablo Osvaldon avaajan.

Arsenalin hyökkääjä nettoutui puoleen ja näytti voittaneen Tanskan voiton, mutta Aquilani sai myöhästyvän draaman, joka hämmästytti kotijoukon.

Olsenin miehet kohtaavat Rock-pohjaista Maltaa lopullisessa pelissä, mutta heidän täytyy luottaa tuloksiin muualla, jotta he toivovat saavansa Brasilia elossa.

Gianluigi Buffon tuli Italian ylivoimainen pelaaja, ja hänen 137-vuotiaan ulkonäönsä siirsi maalivahdin eteen Fabio Cannavaroa.

Southamptonin Osvaldo, joka lähetettiin taaksepäin, sai myös alkua, kun Cesare Prandelli käytti joukkueensa syvyyttä, ja ensi vuoden finaaliin saakka oli jo varmistettu.

Mario Balotelli voitti 3-1 voiton tanskalaisille viime Real Madrid pelipaita lasten lokakuussa, mutta sairaus menetti Milanon muodon Milanon eteenpäin kaikesta osallistumisesta.

Olsen päätti pelata Bendtnerä yksinäisenä hyökkääjänä, jota tukevat laaja miehet Michael Krohn-Dehli ja Martin Braithwaite.

Ja Tanskassa alkoi paljon kirkkaampi, Toulouse-laitailija Braithwaite, joka ei päässyt kosketuksiin Krohn-Dehlin vaarallisen toimituksen kanssa ensimmäisten kolmen minuutin aikana.