jalkapallopaita lapselle Jurgen Klopp on ollut Anfieldin ruorissa vain kolmen viikon ajan, ja hän on vihdoin tehnyt viikoittain ylimääräisen lyönnin Premier-liigassa Philippe Coutinhon innoittamana.

Huolimatta tästä varhaishahmojen ajoista oli selvää, että tiimi alkoi sopeutua ja toteuttaa entistä Borussia Dortmundin valmentajan dynaamista ja korkean oktaanisen tyylin. Mitä hän kutsuu ”raskasmetalli jalkapalloksi”.

Kuitenkin jopa Kloppin eloisalla persoonallisuudella ja jännittävällä Merseysidelle saapuvalla jalkapallomerkillä hän tarvitsi pelaajan, joka olisi tämän uuden aikakauden kehys. Mies, joka voisi ottaa vastuun Steven Gerrardin vaakun ottamisesta. Katalysaattori menestykseen. Kannustin, joka ohjaa muita. Pelaaja, joka voi luoda harmonisen synergian joukkuekavereidensa keskuudessa.

Se on varhainen, myönnetty ja hänen aiemmat esitykset, koska saksalainen saapuminen ei ollut erityisesti tarttunut mielikuvitukseen, mutta lauantaina iltapäivällä tämä muuttui.

Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Liverpool oli 1-0 alas Chelsean puolelle, jotka etsivät tulosta sulkemaan heidän painajaisensa alkuunsa Premier League -suojelussa.

Lucas Leiva paljasti, että Klopp kertoo pelaajilleen, etteivät he pääse liian pitkään selkänsä päämäärän takia, hartioivat sitä pois ja menevät uudelleen.

Ja he tekivät juuri niin.

Kello valitsi teasingly yli kahden minuutin pysäytysajan. Jose Mourinho oli jo tunnelin suussa, kun Coutinho otti pallon kahdeksantoista pihapiirin reunalle. Hän kieltäytyi naivistamasta Ramires-haasteesta ennen kuin taivutti vasen jalka ammuttuaan Asmir Begovicista kotijoukkueen päämäärään. Mourinho katosi kuiluun.

Real Madrid pelipaita lasten Tämä näytti jättävän pysyvän mustelman Chelsean käsivarteen, kun ne ilmestyivät uudelleen toiselle puoliskolle. Mitä tapahtui, oli enemmän kuin suora osuma päähän Kloppin miehiltä, ​​kun taas Coutinho löysi aikaa ja tilaa käpertyä kotiin hänen ja Liverpoolin toiseksi. Tulos tuntui edelleen tasapainossa ulkopuolisille, mutta psykologisesti tämä viimeisin isku näytti heittävän Bluesin maahan. He eivät kyenneet löytämään tarvittavaa vastausta heidän viimeisimpään takaisinmyyntiin, mikä oli syventynyt, kun Christian Benteke totesi, että lyöminen iskee Chelseaan.

Se oli sekoittava joukkueen suorituskyky Merseysiden toimesta, mutta he löysivät vihdoin hetken päästä heidän yllyttäjänsä asemaan muuttamaan peliä. Chelsean kalkkipitoisuus Coutinhon mukaan on osoittanut, että hän otti valjaat odotukset ja sitten jotkut.

Hänen tehtävänsä nyt, jos hän haluaa paitsi, on ylläpitää tätä lomaketta ja muuttaa se johdonmukaiseksi ottelun voittavaksi kaavaksi. Vaihe on hänen nyt, on aika tehdä.