Jalkapallo Paidat Lapsille Entinen Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Quinton Fortune väittää, että Neymar näytti varjosta entisen itsensä Barcelonan hoikkaan 1-0 La Ligaan voittaen Celta Vigon.

Barcelona varmisti, että he pysyivät nelipisteinä Real Madridilta, ja heittivät karkeasti taistellun voiton Celta Vigon keskitason varusteeseen. Fortune, joka puhuu Sky Sportsissa, sanoi Barcelonan ottelun aikana: ”Neymar ei ole ollut viimeisten parin viikon ajan. Odotat, että Neymar osuu ainakin kohteeseen [kun hän ampuu maaliin]. Katso oikealle.”

Entinen hollantilainen kansainvälinen keskikenttäpelaaja Clarence Seedorf on kehittänyt Barcelonan kehitystä Neymarille ja sanoo, että brasilialainen on vielä saavuttamatta fyysistä huippunsa.

Ronaldo pelipaita lapsille Neymar on voittanut 27 maalia 37: stä vastaavasta termistä sen jälkeen, kun hän oli laskenut 15 kertaa 41 esiintymiseen hänen kausi-kaudellaan. Seedorf sanoi Heinekenin sponsoroinnin aikana Rio’s Maracanan stadionilla: ”Hän on yhä nuori, mutta hän tekee hyvää. Hän on mennyt suurelle klubille ja tekee siellä hyvää työtä. Hän jatkaa kasvamistaan ​​ja kypsäään. Hän on parantunut ja vain ajan kysymys, ennen kuin hän on vieläkin vahvempi, juuri nyt Messi ja Ronaldo ovat maailman arvostetuimpia pelaajia, koska he ovat tehneet sen, mitä he tekevät jo pitkään. loistava työ. ”