Detinho, 24, muutti Turkkiin viime kuussa profi football lainaa ukrainalaisilta jättiläisiltä Shakhtar Donetskilta, kun hän oli jäljessä brasilialaisten Luiz Adrianon, Eduardo Silvan ja Willianin johdosta Mircea Lucescun valmentajana.

Olla? IktA? oli ollut toivottavaa, että vahinko oli vähäinen, mutta skannauksen jälkeen he ovat huomanneet, että se voisi olla huonompi kuin pelättiin.

”Dentinhon MR-skannaustulokset osoittivat repeytyneen oikealla hamstringillaan, se vie hänet ainakin 4-5 viikkoa takaisin,” sanoi Be? Ikta? klubi lääkäri? Smail Ba? öz.

Detinho aloitti uransa Corinthiansin kanssa ennen siirtymistä Shakhtariin vuonna 2011 7,5 miljoonalla eurolla ja on pelannut 14 kertaa Brasiliassa alle 20-joukkueessa.

Olla? IktA? SüperLigissä on tällä hetkellä kolmas sija, jossa on 32 pistettä 20 pelistä, yksi piste takana toisen sijasta Antalyaspor ja viisi johtajien Galatasarayn takana, joka lisäsi entisen ronaldo pelipaita Chelsean hyökkääjän Didier Drogban ja hollantilaisen kansainvälisen Wesley Sneijderin joukkoonsa tammikuun siirtoikkunan aikana.