pelipaita omalla nimellä lapselle Jose Mourinho pelkää loppukauden ottelun kasaantumista, jos Manchester United etenee EFL Cup -finaaliin Wembleyssä 26. helmikuuta.

United on yhden askeleen päässä finaalista 2-0: n välierän ensimmäisessä erässä Hull Cityä vastaan, joka menee toiseen osuuteen KCOM-stadionilla torstai-iltana.

Premier League Manchesterin derby on suunniteltu samaan päivään kuin Wembleyn näyttely, mikä tarkoittaa, että Etihad-ottelu olisi suunniteltava uudelleen, jos punaiset pääsevät finaaliin.

Ja Mourinho, joka kohtaa potentiaalisen 66 ottelukauden, on huolestunut siitä, että derbylle löydetään paras myöhäisen kauden TV-paikka, kun taistelu neljän parhaan joukkoon kiristyy.

United on edelleen Eurooppa-liigassa, ja ottelut St Etienneä vastaan ​​ovat tulossa ensi kuussa, ja he kohtaavat Wiganin Old Traffordilla FA Cupin neljännellä kierroksella sunnuntaina.

”En tiedä kuinka monta kilpailua voimme voittaa”, hän sanoi. ”Se tulee olemaan vaikeaa. Jos menemme askel askeleelta, se on vaikeaa.

”Jos voitamme Hullin ja pelaamme finaalin, emme maksa verrattuna Manchester Cityyn. Ottelu Cityä vastaan ​​olen varma, että he (TV-pomot) valitsevat hämmästyttävän hetken, joka olisi meille vaikeaa, saadakseen meidät pelaamaan heitä vastaan.

”Eurooppa-liiga on non-stop. Sinun täytyy messi pelipaita pelata enemmän pelejä kuin Mestarien liiga.