jalkapallo pelipaidat Jamie Carragher uskoo, että Manchester United saattaa joutua palaamaan takaisin kolmen miehen keskikentälle saadakseen parhaan mahdollisen hyödyn Paul Pogbasta.

Pogbaa kritisoitiin laajalti hänen rennon suorituksensa jälkeen viikonloppuottelussa Bournemouthin kanssa 4-2-3-1-kokoonpanossa, kun hän oli aikaisemmin vakuuttanut Jose Mourinhon siirtymisestä 4-3-3: een hänen mukauttamiseksi.

United ei kuitenkaan ole aloittanut kolmen miehen keskikenttää sen jälkeen, kun maalit olivat tasapelissä Hullin kanssa 1. helmikuuta, ja Henrikh Mkhitaryanin taitavuus on vakuuttanut Mourinhon tyytymään keskikentän akseliin.

Ilman Mkhitaryania taas viikonloppuna, Pogba pariksi Michael Carrickin kanssa ensimmäistä kertaa Valioliigassa ja Carragher on vakuuttunut siitä, että 23-vuotias ei ole tarpeeksi kurinalainen pelaamaan siellä.

”Hän ei ole vielä läheskään tarpeeksi hyvä tai kurinalainen real madrid pelipaita pelaamaan tuossa keskikentän roolissa”, Carragher sanoi maanantai-illan jalkapallossa.