jalkapallopaita lapselle Hautauspäällikön David Flitcroftin mielestä klubin FA-cup-juoksu voi olla ratkaiseva perustettaessa klubi League One -joukkueeseen.

Voitettuaan edistyksen viime kaudella Bury aloitti elämänsä myönteisesti kolmannella tasolla, mutta nyt he ovat lähempänä pudotusaluetta kuin pudotuspelit.

Mutta he uhmasivat liigamuotonsa – ja Nathan Cameronin irtisanomisen ensimmäisellä puoliskolla – voidakseen voittaa tiistai-illan Cup-pelin uudelleen Bradfordissa rangaistuksilla.

Se oli arvoltaan vielä 67 500 £ palkintorahaa, mikä tarkoittaa, että he ovat tähän mennessä maksaneet 112 500 £, sekä lähetysoikeudet televisioidusta toisen kierroksen voitostaan ​​Rochdalessa.

He nauttivat vielä vähintään yhdestä puskurin palkkapäivästä, koska heillä on kotijoukkue Championship-puolen Hullin kanssa ensi viikon neljännellä kierroksella, ja se on tullut tervetullut lisäys Buryn hallitukseen.

HMRC nosti klubia vastaan ​​vetoomuksen, vaikka velka selvitettiin sitten nopeasti – kun taas mestaruuskulttuurit ovat kiertäneet Buryn palkintovaroja.

Mutta heidän cup-sankaristaan ​​rakennettu kisu voi antaa heille mahdollisuuden roikkua avainhenkilöissään, kuten Danny Mayor, kauden toisella puoliskolla.

KUVOISSA: Bradford v Bury FA Cupin uusinta kuvissa: Bradford v Bury FA Cup
Katso galleria
”Kaksi paikallista derbiä, TV-peli ja nyt tämä peli Hullia vastaan ​​voisimme katsoa melkein 500 000 £ Cupista”, Flitcroft sanoi.

”Se on valtava klubille, et budjetoi sitä, joten se on bonus.

”Ymmärrän klubin yritysrahoituksen. Minulle ja pelaajille korostettiin, messin lapset kuinka tärkeä peli (Bradfordin uusinta) oli näiden talouksien vetämisessä.