Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Harvat pelaajat jättivät Manchester Unitedin faneja kunnioittaen, kuten Luis Nani. Taitava hyökkääjä teki 230 esiintymistä klubissa voittamalla useita pokaaleja matkan varrella. Nani voitti neljä Valioliigan titteliä ja oli osa Mestarien liigan finaalin voittajaa vuonna 2008 Hän teki maalin myös rangaistuspotkukilpailussa.

On kuitenkin tunne, että Nani ei kuitenkaan koskaan saavuttanut täyttä potentiaaliaan Old Traffordilla. Se on jotain, jonka Rio Ferdinand avasi vuonna 2017.

Mielestäni kaikkein turhauttavin asia on, kun tiedät, että joukkueessasi on pelaajia, joilla on epäilemättömiä kykyjä – hyvät kyvyt, sinulla on kaikki – mutta älä päästä sitä jatkuvasti kentälle ”, Ferdinand kertoi Ball Streetille.” Nani oli loistava pelaaja.Hän vain siirtyi sivuun.

Hän osasi ampua paremmin kuin kukaan, vasemmalle ja oikealle, ja niin kovaa molemmilla jaloilla, mutta hän ei ollut sen mukainen. ”Nanin Q & ANani, 31, käy nyt kauppaa Portugalissa Sporting Lisbonin kanssa. tiistai-iltapäivällä, ja monet kysymykset heijastuivat hänen Manchester United -uraansa.Hän kuvaili pelaavansa Wayne Rooney

loistava kokemus ”.Nania pyydettiin myös nimeämään paras pelaaja, jonka kanssa hän pelasi, ja kovin vastustajansa.

Parhaan joukkuetoverin valinta oli helppoa – Cristiano Ronaldo – ja Nani valitsi Ashley Colen kovimmaksi pelaajaksi, jonka hän on kohdannut: Nani pelasi Colea huipullaan, kun Man United kohtasi Chelseaa ja heidän taistelut olivat aina erittäin viihdyttäviä.

Sporting-laitapuolella on ollut etuoikeus pelata Ronaldon kanssa paitsi Man Unitedille, myös Portugalille, ja hän uskoo, että Juventus-tähti on tällä hetkellä maailman paras pelaaja.

Cristiano varmasti !, ”, vastasi Nani, kun häneltä kysyttiin. Olisi ollut melko hankala, jos Nani olisi sanonut jonkun muun, ollakseni rehellinen. Suhteessaan fc barcelona paita lapselle Ronaldoon Nani sanoi:

Olemme olleet ystäviä monien vuosien ajan. Puhumme säännöllisesti.