jalkapallo paidat netistä Englanti tekee historiaa, jos he onnistuvat voittamaan Yhdysvaltojen tiistain maailmancupin puolivälierissä. Voittaessaan puolustavat mestarit lionessit pääsevät kilpailun finaaliin ensimmäistä kertaa, mikä vastaa heidän saavutuksiaan vuoden 2009 EM-kisoissa. Kolmen voiton jälkeen pudotusvaiheessa Skotlannissa, Argentiinassa ja Japanissa D-ryhmässä Phil Nevillen puolue on vain parantunut.

Englanti pyyhkäisi syrjään Kamerunin 3-0 perustamaan viime torstaina Norjaa vastaan ​​pidetyn puolivälierätapaamisen, joka päättyi mukavaan voittoon samalla pisteytyksellä. USA edustaa kuitenkin kaliiperia vastustajia, joita he eivät ole vielä kohdanneet juoksessaan Neljä viimeistä: Optimaalinen valmistautuminen tällaiseen murskaamiseen vaatii vähäisiä häiriötekijöitä, joten viimeisten 48 tunnin tapahtumia voidaan kuvata vain vähemmän kuin ihanteellisiksi.Lioness-hotellin yksityisille alueille tunkeutuneen kahden amerikkalaisen joukkueen virkamiehen takana Viikonloppuna The Sun väittää tänään, että turvallisuus joutui vastaamaan englantilaisen harjoittelun vakoojaan. Raportin mukaan miehen nähtiin ’viipyvän’ puiden keskellä, josta oli näkymä yhdelle Limonestin kentistä, josta hän otti valokuvia ja puhui puhelimessa. Puhuessaan tiedotusvälineille ensimmäisestä tapahtumasta Neville sanoi:

Se ei ole epäoikeudenmukainen etu; sillä ei ole mitään merkitystä pelille, ”The Sunia” kohden. Minusta se oli todella hauska. Ajattelin vain: ”Mitä he tekevät?” Se ei oikeastaan ​​ole etiketti, vai mitä?

Ainoa asia, jonka sanoisin, ei ole jotain, jonka haluaisin tiimini toimivan henkilön tekevän.

Olemme tyytyväisiä hotelliin. Joten toivon, että he nauttivat hotellista. ”

Yhdysvaltain pomo Jill Ellis kiistää väärinkäytökset heidän läsnäolostaan ​​Englannin leirillä, mikä viittaa siihen, että retkikunta oli vain viattomia tiedusteluja.

Oletan, että kaikki tekevät niin. Sinun on suunniteltava eteenpäin ”, hän sanoi.

Ainoat, jotka menivät, olivat joukkueen ylläpitäjä ja hänen pomonsa, sillä ei ole mitään tekemistä ylimielisyyden kanssa. Se on suunnittelua ja valmistelua. ”

Vastauksena näihin kommentteihin Neville ei ollut ujo ilmaisemaan vastustavansa.

Olen varma, että Jill ei olisi ollut onnellinen.

En todellakaan olisi ollut, jos se olisi tiimini virkamies.

Olen varma, että hän käsittelee tätä infrastruktuuria arsenal pelipaita kurinalaisuudessaan. ”Osa-alue ei luultavasti ole sellainen, jonka kanssa kukin johtaja halusi painia MM-kisojen välieriin asti, mutta on vaikea kieltää, että se lisää ylimääräistä maustaa jo houkutteleva kiinnike.