jalkapallo paidat netistä Ja nyt sama FA yrittää lopettaa rasismin? Olen pahoillani. Se ei toimi tällä tavalla. Tänään on liian myöhäistä. Olemme väsyneitä. Tarpeeksi riittää. Näen Mario Balotellin ja Didier Drogban Instagramissa. Kuinka monta kertaa meidän on lähetettävä jotain? Meidän on reagoitava. Meidän on poistuttava kentältä. ”TAISTELEMAAN BENDTNERITÄ PUKUHUONEESSA …” Olen vapaa kaveri, tulen jokaiseen klubiin, kävelen pukuhuoneeseen ja Minä tanssin Thierry Henryn kanssa ja kunnioitin valtavasti Dennis Bergkampia.

Mutta Arsenalissa, kun kävelet pukeutumishuoneeseen, on kenkäteline. Otat kouluttajat pois ja pukeudut klubisandaaleihin pukuhuoneeseen. ”Bendtner käveli sisään omilla kengillä kahdesti. Sanoin: ’Bendtner, täällä on laki, eikä kukaan ole sen yläpuolella.’ Hän oli minua nuorempi ja tuskin pelasi. ’Olemme suurempia kuin sinä, mutta kukaan muu ei kävele Pradan, Guccin, kanssa.’ Hän sanoi ”en välitä”. Sanoin ”Älä tee sitä uudestaan”. Seuraavana päivänä hän teki saman ja hyppäsimme taisteluun. ”

ARSENALIN ollessa liian kiva vastustajille … ”Muistan, että nuo päivät menivät Stokeen. Olen iso kaveri, mutta entä muu joukkue? Tulimme ulos käytävän pukeutumishuoneesta ja kuulet räpyttelyn, räiskelyn , Stoken nastat, ja ajattele vain: ”Voi luoja!” [Ryan] Shawcross, [Robert] Huth, [Peter] Crouch … niin näet 60 kilon pelaajajoukkueemme. ”Meillä oli laatua, mutta joissakin peleissä, Olen pahoillani, se ei riittänyt. [Manchester] United ja Chelsea olivat teknisiä, mutta niin vahvoja. Sattuiko Arsenal tappioista kuten United teki?

Nielimme tappiot. Pelit, joissa pisteytin ja hävisimme 2-1, ajattelin, että työni oli tehty. Näitä asioita meillä ei ollut. Olimme mukavia. Meillä oli herrasmiimi. Pelaamme, arsenal pelipaita ohitamme ympäriinsä, mutta kun on likaista, emme pystyneet. ”