lasten jalkapallo paidat Cristiano Ronaldo julkistettiin virallisesti Juventus-pelaajana maanantaina. Serie A: n historia, teltta allekirjoittamassa kuin kukaan muu.

Ja hänen saapumisensa jatkaa Juven määräävää asemaa maassa, sillä klubi voitti viimeiset kuusi Scudettoa ja viimeiset kolme Coppa Italia -palkintoa, mutta miten Max Allegrin sivujärjestys tapahtuu ensi kaudella? No, olemme laatineet neljä mahdollisuutta Ronaldon kanssa monipuolisuus on asetettu Bianconerin avaintekijäksi vuonna 2018 / 19.1. RONALDO HÄNTÄJÄNÄ (4-2-3-1)

Viime kaudella Allegri oli erittäin innokas tähän hyökkäysmieliseen kokoonpanoon, ja Ronaldo voisi olla täydellinen keskeiseen rooliin. Douglas Costan ja Juan Cuadradon tarjoamien siipien vauhti olisi pelottava, ja Paulo Dybalan tekniikka ja peitto toimittavat päämies.2. RONALDO VASEMMALLA (4-2-3-1)

Jos Allegri kokee tarvitsevansa enemmän out-out-hyökkääjää ylhäältä, Ronaldo voisi siirtyä vasemmalle Costan tilalle.Joko Gonzalo Higuain tai Mario Mandzukic – jotka ovat molemmat epäitsekkäitä pelatessaan – toimisivat foliona Ronaldolle, samanlainen kuin Karim Benzema Real Madridissa. RONALDO JOUSTAVASSA ETUKOLMESSA (4-3-3)

Tämä voi olla muodostus Allegrille kovien vierasotteluiden aikana. Emre Can tulee vahvistamaan keskikenttää, kun Ronaldo, Costa ja Dybala asettuvat etukolmikkoon. Sujuvuus, vauhti ja joustavuus sopivat täydellisesti tikkari-lyöntijoukkueille, erityisesti Mestarien liigassa. KAKSI YLÖS, EI DYBALAA (4-4-2)

Viimeinen muodostuminen olisi rohkea valinta, mutta voisi tarjota Allegrille enemmän vakautta. Sekä Dybalan että Ronaldon pelaaminen – vaikka se olisi erittäin jännittävää – voisi vahingoittaa Juven puolustuspeliä. Allegri voisi valita hyökkääjiä, jotka ovat valmiita työskentelemään tiimin ympärillä enemmän barcelona pelipaita Ronaldo säilyttääkseen vakauden, josta Juve on kuuluisa.