jalkapallopaita omalla nimellä Kun Zlatan Ibrahimovic sai vakavan polvivamman Anderlechtiä vastaan ​​Eurooppa-liigassa, ihmiset pelkäsivät aluksi, että olimme nähneet arvoituksellisen hyökkääjän viimeisen Englannin rannikolla. 28 maalia kaikissa kilpailuissa Manchester Unitedille. Hänellä oli epäilijöitä ennen uransa suurinta tutkimusta, mutta lyhyessä ajassa skeptikot osoittautuivat täysin vääriksi.

Alkudiagnoosi oli, että Zlatan olisi poissa ainakin vuoteen 2018 asti vamman vakavuuden vuoksi. Mutta hyökkääjällä ei näytä olevan sama vartalo kuin tavallisilla ihmisillä, ja hän on jo toipunut erittäin positiivisella tahdilla.United oli niin vakuuttunut edistymisestään, että he lopulta sopivat allekirjoittaneensa hänet uudelleen vuoden mittaiseen sopimukseen sen jälkeen, kun hänet vapautettiin kesäkuussa. Zlatan voisi olla kunnossa jo Punaisten paholaisten Mestarien liigan ottelussa Moskovan CSKA:n kanssa 5. joulukuuta ja hyökkääjä , joka puhui Volvon tapahtumassa kotimaassaan, on varoittanut vastustajiaan paluustaan. ZLATANIN ONGELMAT VAROITUS ”Polvi on melkein valmis”, sanoi Ibrahimovic Mirrorille. ”Haluan kaikkien olevan kärsivällisiä, ja kun tulen takaisin, maailma tietää.”

Kun otetaan huomioon hänen todistettu sukutaulunsa jo sekä Valioliigassa että Mestarien liigassa, on todennäköistä, että ”maailma tietää”, kun 35-vuotias palaa tekemään sitä, mitä osaa parhaiten. Mourinho on sisällyttänyt hänet Unitedin 25-miehen Mestarien liigan joukkueeseen. , ja ruotsalaisen odotetaan jakavan silmiinpistäviä tehtäviä 75 miljoonan punnan saapumisen Romelu Lukakun kanssa. Belgialainen on noussut maaliin Old Traffordille siirtymisensä jälkeen tehden neljä maalia neljässä Valioliigan avausottelussaan.

On epätodennäköistä, että hän ja Ibrahimovic toimivat silmiinpistävänä kumppanuutena, varsinkin kun otetaan huomioon Marcus Rashfordin vaikuttava muoto jo tässä kampanjassa. United toivottaa Baselin tervetulleeksi Old Traffordille Mestarien liigan keulaansa tiistai-iltana, ja sitten heitä kohtaa kova Valioliigan testi. Supersunnuntai, ronaldo pelipaita kun Everton tekee lyhyen matkan Manchesteriin.Haluatko kirjoittaa GiveMeSportille?