Jalkapallo Pelipaidat Halvalla Jos kertoisit Manchester United -faneille, etteivät he pääsisi lähellekään Valioliigan voittoa viiden kauden aikana Sir Alex Fergusonin eläkkeelle jäämisen jälkeen, he eivät olisi uskoneet sinua. Punaiset paholaiset hallitsivat englantilaista jalkapalloa Skotlannin alaisuudessa ja olivat voittaneet kahdeksan ottelua. tittelit vuosituhannen vaihteen jälkeen seuran kaikkien aikojen suurimman managerin johdolla. Mutta sen jälkeen kun Ferguson jätti seuran 2012/13-kampanjan jälkeen, David Moyes, Louis van Gaal ja nyt Jose Mourinho ovat kamppailleet seurata hänen jalanjäljänsä liigassa .

Scholes kertoi hauskan tarinan siitä, kuinka Ferguson kerran reagoi, kun Alex Buttner julkaisi voiton jälkeen juhlakuvan sosiaalisessa mediassa.”Rio Ferdinand kritisoi [Paul] Pogbaa ja [Jesse] Lingardia, jotka julkaisivat maalijuhlan sosiaalisessa mediassa joukkueen kanssa vuonna kuudes paikka…” Scholes sanoi. ”Sillä tavalla se on muuttunut. Sitä ei olisi koskaan edes yritetty Alex Fergusonin johdolla. Kun olimme aikuisia, ensimmäisen joukkueen pukuhuone oli pyhä paikka. Oli pakko koputtaa oveen. Jopa johtaja teki. ensimmäisen joukkueen pukuhuone oli pyhä paikka. Oli pakko koputtaa oveen. Jopa johtaja teki. ensimmäisen joukkueen pukuhuone oli pyhä paikka. Oli pakko koputtaa oveen. Jopa johtaja teki.

”Muistan täällä vietetyn eurooppalaisen yön jälkeen, kun Alex Buttner otti kuvan pukuhuoneessa ja laittoi sen Instagramiin tai Twitteriin. Johtaja meni ballistiseksi.” Toinen syy, real madrid paita miksi Fergie oli yksi suurimmista.