lasten jalkapallo paidat Koska tiedetään että Pierre-Emerick Aubameyang leikkasi palkkojaan liittyäkseen Barcelonaan, hänelle Espanjassa maksettava viikkopalkka on nyt kerrottu.

Aubameyang on jo kuvattu harjoittelemassa Barcelonan kanssa! Katso kuvat yllä olevasta galleriasta.

Englannissa 32-vuotiaan pelaajan uskottiin olevan Valioliigan parhaiten palkattujen pelaajien joukossa, sillä hän on aiemmin ansainnut noin 300 000 euroa (5,2 miljoonaa rupiaa) viikossa Arsenalissa.

Valmentaja Mikel Artetan kanssa tapahtuneen kaaoksen jälkeen, joka johti maanpakoon joukkueen tehtävistä ja seuran kapteenin viraltapanoon, Aubameyang on pyrkinyt saamaan uransa takaisin raiteilleen jännittävällä muutolla Barcelonaan, joka ilmoitti saapuvansa virallisesti keskiviikkona. .

Gabonin kansainvälisen sopimuksen Espanjassa on määrä päättyä vuonna 2025, vaikka siihen sisältyy taukooptio 2022/23-kampanjan lopussa ja 100 miljoonan euron (1,7 miljoonan R) ostosyy.

The Independentin mukaan Blaugrana maksaa hänelle vain 120 000 euroa (2 miljoonaa R) viikossa tämän kampanjan loppukaudesta, mikä on noin 180 000 euroa (3,1 miljoonaa rupiaa) vähemmän kuin mitä hän ansaitsi seitsemän päivän välein. Tykkimiesten kanssa.

On ehdotettu, että Barca voisi pystyä korottamaan hänen palkkaansa kaudella 2022/23, kun useampi pelaaja lähtee, kuten laitahyökkääjä Ousmane Dembele, joka näyttää lähtevän heinäkuussa vapaana agenttina.

Aubameyang rikkoo hiljaisuuden Arsenalista poistumisen jälkeen

Aubameyang sanoi allekirjoituksensa vahvistamisen jälkeen: ”Olen erittäin ylpeä, varsinkin kun perheeni on espanjalainen äitini puolelta.

– Päätavoitteeni on auttaa joukkuetta ja antaa kaikkeni arsenal pelipaita saadakseni joukkueen takaisin Mestarien liigaan.