Jalkapallo Paidat Lapsille Liverpoolin keskikenttäpelaaja Thiago Alcantara on vastannut uutisiin, jotka yhdistävät hänet Barcelonaan.

Lue: Aguero ilmoittaa jäävänsä eläkkeelle? Xavi vastaa

Espanjalainen Sport raportoi aiemmin tässä kuussa, että Blaugranan pomo Xavi Hernandez olisi innokas tuomaan Thiagon takaisin seuraan Dani Alvesin palattuaan Katalonian jättiläisiin viime viikolla.

Espanjalainen keskikenttäpelaaja on yhdistetty LaLiga-asuun, koska hän ei ole tehnyt suurta vaikutusta Liverpoolissa sen jälkeen, kun hän liittyi heihin Bayern Münchenistä viime kaudella.

Thiagoa mainostettiin kerran Xavin pitkäaikaisena korvaajana Camp Noulla ennen kuin hän muutti Baijeriin vuonna 2013, mutta espanjalainen on nyt tehnyt selväksi, ettei hän aio lähteä Anfieldistä lähiaikoina.

”Kuten olen aina ollut, olen kaveri, joka pelaa jalkapalloa – en ole huolissani huhuista”, hän sanoi Liverpool Echo -lehden mukaan.

”Olen keskittynyt velvollisuuksiini, jotka minulla on joukkueeni kanssa, ja vuosiin, jotka minulla on sopimuksessa tiimini kanssa.

”Haluan vain tietää tästä uudesta seikkailusta, joka minulla on real madrid pelipaita täällä Valioliigassa, ja yrittää voittaa kaikki palkinnot, jotka voin. Ja sitoutumiseni on maksimaalinen tämän joukkueen kanssa.”