juventus fanituotteet Uusi omistajaryhmä ja Columbus Partnership, kansalaisjärjestö, joka on taistellut pitääkseen miehistön paikallisena, julkaisi myös lausunnon perjantaina.

¡°Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa yhdessä, että Columbus Partnership sekä paikallinen sijoittajaryhmä, jota johtavat Pete Edwards, Jr. ja Dee ja Jimmy Haslam, ovat muodostaneet liiton jatkaakseen yhteistyötä Major League Soccerin kanssa pitääkseen miehistön Columbuksessa.” siinä lukee.”Suhtaudumme optimistisesti viimeaikaisiin keskusteluihimme MLS:n kanssa Columbus Crew’n käyttöoikeuksien mahdollisesta myynnistä.

Deen ja Jimmy Haslamin lausunto Columbus Crew:sta: pic.twitter.com/tSovbEKZ8G

¡ª Cleveland Browns (@Browns) 12. lokakuuta 2018
”Vaikka on monia yksityiskohtia vielä selvitettävänä, liittoumme työskentelee ahkerasti ja yhteistyössä Liigan kanssa pitääkseen miehistön yhteisössä. Olemme erittäin innoissamme tähän mennessä saavutetusta hiljaisesta, mutta tarkoituksellisesta edistyksestä, joka pitää yhteisön. päivitetään, kun tämä prosessi etenee. ¡±
Precourt Sports Ventures (PSV), nykyinen Crew-omistajaryhmä, näyttää myös olevan tiellä saadakseen sopimuksesta haluamansa.

Vaikka PSV:llä on edelleen Crew’n toimintaoikeudet, lasten jalkapallopaidat jotta seura pysyy nykyisellä paikallaan, MLS uskoo edelleen, että omistusryhm