arsenal pelipaita ¡° Mutta toisella puolella, jos sinulla on kaksi hyvää keskikenttäpelaajaa ja vain yksi paikka, manageri asettaa usein keskikenttäpelaajan, joka voi pelata vain keskikentällä, ja käyttää toista toiseen paikkaan. Kuten sanon, on olemassa hyvää ja huonoa. ¡±

Wijnaldumin asema Liverpoolissa jatkaa kasvuaan. Hän on vakaa suosikki kannattajien keskuudessa, ja Trent Alexander-Arnold kuvasi häntä tällä viikolla punaisten pukuhuoneen jokeriksi.

Aiemmin tällä kaudella hänen joukkuetoverinsa valitsivat hänet ja Virgil van Dijkin liittymään ¡® kapteenin ryhmään ¡¯ Jordan Hendersonin ja ikivihreän Milnerin rinnalla.

¡° Äänestin Virgilia, [Dejan] Lovrenia ja [Simon] Mignolet’a, ¡± Wijnaldum sanoo. ¡°Mutta millainen on hyvä kapteeni? Toiselle se on tätä, toiselle tämä.

¡° en ¡¯ en todellakaan henkilö olla kuin ¡® tule, kaverit! ¡¯ pukuhuoneessa, mutta kun minusta tuntuu, että minun on sanottava jotain, sanon sen.

¡° Minulle mikään ei ole muuttunut. Meidät asetettiin tähän asemaan sen vuoksi, miten toimimme nyt, joten en usko, että muutokselle on syytä. ¡±

Mitä tulee lauantaihin, hän toivoo, että se on kolmas jalkapallo pelipaidat lapsille kerta. Hänen toistaiseksi uransa kaksi suurinta peliä olivat MM-välierä ja Mestarien liigan finaali, ja hän hävisi molemmat.