psg pelipaita Vuoden 2021 Africa Cup of Nations -tapahtumaa ei lykätä koronavirusepidemian vuoksi, Afrikan jalkapalloliitto (CAF) on vahvistanut.

Jalkapallo on maailmanlaajuisesti ollut tauolla pandemian vuoksi, joka on vaatinut tähän mennessä lähes 20 000 ihmistä.

Äskettäin CAF ilmoitti vuoden 2020 Afrikan kansakuntien mestaruuden (CHAN) lykkäämisestä määräämättömäksi ajaksi sen jälkeen, kun isäntä Kamerun oli pyytänyt joka toinen vuosi järjestettävän turnauksen lykkäämistä.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Tämä ei kuitenkaan päde Cup of Nations -tapahtumaan – myös Keski-Afrikan maassa – CAF:n vahvistamana päivämäärät pysyvät ennallaan, ellei tilanne muutu.

Vt. pääsihteeri Abdelmounaim Bah uskoo, että karsintaottelut voidaan vielä suorittaa vuoden 2020 jäljellä olevien kansainvälisten ikkunoiden sisällä, joten tässä lasten pelipaita vaiheessa ei ole perusteita lykkäämise