liverpool pelipaita Steven Bergwijn on osunut päätökseen evätä Harry Kanen tasoitus Tottenhamille Sheffield Unitedia vastaan torstaina.

Hetkeä sen jälkeen, kun Sander Berge oli avannut maalin ensimmäisellä Valioliigan maalillaan Bladesille, Kane luuli tasoittaneensa pisteet vain nähdäkseen maalin, jonka VAR hylkäsi. Maalia valmisteltaessa Lucas Moura oli vahingossa harjannut palloa kädellään, kun hän putosi lattialle.

Nykyisten käsipallosääntöjen mukaan maalia ei voida antaa, jos pallo koskettaa hyökkääjän kättä tai käsivartta kokoonpanossa – sääntöä sovelletaan oikeudellisesti VAR:n tarjoamiin lähikuviin ja hidastettuihin uusintoihin.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
”Mielestäni se on maali, [Lucas] ei voi laittaa käsiään mihinkään”, Bergwijn sanoi. – He työnsivät häntä myös selästä, joten kaksi asiaa on vialla.

– En ymmärrä [miksi vapaapotkua ei annettu jälkeenpäin], Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille ehkä se johtuu siitä, että pelasimme läpi, mutta mielestäni hänen on annettava maali.