juventus pelipaita ronaldo Jose Mourinhon mukaan Son Heung-minin tulevaisuus Tottenhamissa ”ei ole ongelma”, hän sanoo olevansa varma, että hyökkääjä allekirjoittaa uuden sopimuksen seuran kanssa.

Tottenham keskeytti kolmen ottelun tappioputken kukistamalla West Bromin 2-0 sunnuntaina, ja Son viimeisteli maalin tavaramerkillä Harry Kanen avauspelin jälkeen.

Eteläkorealaisella on nyt 13 Valioliigan maalia tällä kaudella, ja vaikka hän odottaa edelleen jatkotarjousta, Mourinho on optimistinen, että Spurs sitoo hänet uusiin ehtoihin, kun Covid-19-pandemian aiheuttama taloudellinen epävarmuus loppuu. .

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Mitä sanottiin?
Mourinhoa pyydettiin käsittelemään Sonin tilannetta nähtyään hänen puolensa voittavan West Bromin, ja hän kertoi tiedotusvälineille: ¡° Poika ei ole ongelma. Hänellä on sopimus vielä pari vuotta, jos en ole väärässä, ehkä jopa kolme. Uskon, että vain odotan oikeaa hetkeä tehdä se.

¡° Luultavasti tämä tilanne maailmassa, jossa olemme, Lasten jalkapallovaatteet Covid-tilanne, en usko, että pelaajille ja seuroille on oikea hetki keskustella sopimuksista niin monien ihmisten kanssa, jotka menettävät työnsä, työkyvyttömyyttä ja vaikeuksia.