real madrid paita Sam Kerrin perintöä yhtenä sukupolvensa suurimmista pelaajista ei koskaan epäilty.

Kaikkien aikojen paras maalintekijä Australian W-Liigassa ja USA:n NWSL:ssä, on pikemminkin kysymys, milloin hän ohittaa Lisa De Vannan Matildas-maalin ennätysmäärän, 47 maalia, istuen vain 11 jälkeen häntä 25-vuotiaana. vanha.

Mutta tämän kesän naisten MM-kisoihin mentäessä oli epäselvää, olisiko hänellä paikka pelin kaikkien aikojen mahtavien joukossa.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Kun Kerr voitti 50. maaottelunsa vuonna 2017, hänellä oli vain kahdeksan maalia maalleen. Hänen maalintekomuotonsa seuratasolla ei yksinkertaisesti ollut siirtymässä kansainväliselle tasolle.

Hän meni ensimmäiselle MM-kisolleen tuoreena 17-vuotiaana, mutta epäonnistui kolmessa ottelussaan.

Hän meni toisiin MM-kisoihinsa vakiintuneena Jalkapallo Pelipaidat Halvalla lahjakkuutena ja maalintekijänä, mutta epäonnistui jälleen maalinteossa, tällä kertaa viidessä pelissä.