ronaldo paita ”Se on sääli itselleen ja meille. Hän toi meille viime vuonna paljon, erilaista kuin meillä. Toivon, että hän voi palata pian.”

Keneen Dembele on yhdistetty?
Monet ranskalaisen kosijat näyttävät olevan Valioliigassa, ja monet englantilaiset puolet näkevät suuria rahasiirtoja.

Manchester Unitedin lähestymistapaa on spekuloitu jo jonkin aikaa, mutta heillä on nyt 73 miljoonan £ (100 miljoonan dollarin) sopimus Borussia Dortmund -tähdestä Jadon Sanchosta.

Liverpoolin sanotaan myös olevan innokas, sillä Jurgen Klopp etsii ikuisesti kykyjä, jotka voivat virkistää Anfieldin hyökkäävän yksikön, joka on niin tärkeä punaisten asialle.

Dembeleä on myös yhdistetty Manchester Cityyn, vaikka Pep Guardiola näyttää tutkivan vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, kuten Harry Kane ja Jack Grealish.

Chelsealla on myös taloudellinen voima siirtää siirto läpi, mutta Mestarien liigan haltijoilla on jo hyvät varusteet tulevaisuuteen suuntautuvia kykyjä varten, ja he näyttävät asettavan etusijalle toisen keskushyökkääjän siirron.

Tämä saattaa vaikuttaa Barcelonan käsiin, sillä jos selvää jalkapallopaita omalla nimellä laskeutumispaikkaa ei toteudu, Dembele saattaa vielä olla vakuuttunut pysymään paikallaan.