messi paita Roberto Mancini on kiistänyt olevansa vihainen Stevan Joveticin kutsusta Montenegron joukkueeseen, kun Inter valmistautuu kohtaamaan Sampdorian sunnuntaina.

Branko Brnovic antoi Joveticille paikan ratkaiseviin Euro 2016 -karsintaotteluihin Itävallan ja Venäjän kanssa huolimatta siitä, että 25-vuotiaan urheilijan reisijänne on katkennut.

Mancini vahvisti, että Jovetic ei todennäköisesti pelaa Stadio Luigi Ferrarisilla sunnuntaina, ja uskoo, että Manchester Cityn lainaaja on järkevä kansainvälisessä tehtävässä, kun hän pyrkii saamaan hänet kuntoon Juventuksen kohtaamiseen 18. lokakuuta.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
”Ei ole mitään ongelmaa, en ole vihainen kenellekään. On normaalia, että hänet kutsutaan. En usko, että hän pystyy pelaamaan [Sampdoriaa vastaan]”, Mancini sanoi.

”Hän on älykäs poika. Jos häntä kutsutaan, hänen jalkapallo pelipaidat omalla nimellä on mentävä, mutta hän tietää mitä tehdä. Toivon, että hän voi palata kentälle kohtaamaan Juventuksen.”