juventus fanituotteet Erotuomari Mark Clattenburg aikoo jättää Valioliigan liittyäkseen Saudi-Arabian jalkapalloliittoon, Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) on ilmoittanut.

Clattenburgia on spekuloitu viime kuukausina sen jälkeen, kun hän myönsi, että hän voisi – kuten monet eurooppalaiset tähtipelaajat – houkutella Englannista Kiinan superliigan tarjouksen ansiosta.

Alexis suuntaa Italiaan Arsenal-tappion jälkeen

Toimittajan valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Sen sijaan se on toinen suhteellisen varakas jalkapalloalue, joka on onnistunut houkuttelemaan 41-vuotiaan miehen lähtemään, vaikka ei ole vielä varmistettu, mihin kapasiteetissa Clattenburg työllistyy.

Hänen entisen Valioliigan erotuomarin toverinsa Howard Webb nimitettiin SAFF:n erotuomaripäälliköksi elokuussa 2015, mutta hänen kerrotaan eronneen tässä kuussa hyväksytyään tehtävän VAR-toimintojen hallinnassa MLS:ssä.

”Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) haluaa toivottaa Mark Clattenburgille kaikkea hyvää, kun hän valmistautuu siirtymään Saudi-Arabian lasten jalkapallopaidat jalkapalloliittoon”, PGMOL sanoi Valioliigan torstaina julkaisemassa lausunnossa.