real madrid pelipaita Raul Jimenez saattaa herättää kiinnostusta esimerkiksi Manchester Unitedin ja Juventuksen keskuudessa, mutta Wolves-legenda Steve Bullsees ei katso, että meksikolaisella olisi syytä vaatia muutosta.

29-vuotias pelaaja on nauttinut tähän mennessä uransa tuottavimmasta kaudesta, ja hän on tehnyt 26 maalia kaudella 2019-20.

Nuo pyrkimykset ovat houkutelleet ihailevia katseita kaukaa, ja Jimenez on omaksunut synnyttämiensä spekulaatioiden.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Hän pitää yhteyksiä Unitediin ja Juveen sekä Liga-jättiläisten Real Madridiin ja Barcelonaan ”viileinä” eikä ole tehnyt juurikaan siirtoliekkien sammuttamiseksi.

Bull kuitenkin uskoo, että Molineux on paras paikka Jimenezille hänen uransa tässä vaiheessa – jalkapallon Eurooppa-liigan ollessa jo mukana – ja toivoo, että tuottelias lasten jalkapallopaidat keulahahmo pysyy paikallaan.