bayern munchen pelipaita Tällä kaudella Werner on parantanut peliä merkittävästi Nagelsmannin johdolla, joka kehui voimakkaasti hyökkääjää, kun hän teki viime kuussa kauden kolmannen hattutempun.

”Timolla on nyt hyvä taju paitsi antaa itsensä hyökätä laitalle, myös mennä 10-asentoon”, Leipzigin pomo kertoi toimittajille.

”Yhdessä hänen nopeutensa kanssa tämä tekee hänestä monipuolisemman pelinsä ja vastustajien on vaikeampi saada häneen käsiksi.”

Chelsealta on puuttunut tällainen täydellinen hyökkääjä viime vuosina, ja se on yrittänyt ja epäonnistunut useilla vaihtoehdoilla, mukaan lukien Gonzalo Higuain ja Alvaro Morata.

Giroud on osoittautunut kunnolliseksi vaihtoehdoksi ja hänen sopimustaan jatkettiin äskettäin juuri tästä syystä. Ranskalainen täyttää kuitenkin syyskuussa 34 vuotta eikä sovi Lampardin rakentaman nuorekkaan puolen ikäprofiiliin.

Abraham puolestaan on osoittanut, että hän voi leikata sen Valioliigassa ja kehittyy koko ajan, mutta Werner on tällä hetkellä leikkauksen yläpuolella englantilaisen monipuolisuuden, Lasten Jalkapallo Pelipaidat nopeuden ja armottoman maalin edessä.

Tämä on oikea liike oikeaan aikaan sekä Wernerille että Chelsealle.