liverpool pelipaita a 59-vuotias on myös avannut yhteydestään Newcastlen kannattajiin.

”Olen surullinen, koska Newcastle on ollut kotini”, Benitez kertoi The Timesille. ”Jos perheeni asuu Liverpoolissa, Newcastle on aina toinen kotini.

”Voit myydä talon, mutta et voi koskaan myydä kotia. On outoa ja vaikeaa menettää se yhteys kaupunkiin ja faneihin. Tunnen olevani kunnia-Geordie nyt.

”Urasi aikana ymmärrät, että jalkapallo on bisnestä, joten sinun on oltava ammattilainen, mutta joskus kyse on suhteesta faneihin.

”Olin onnekas, että sain sen Valenciassa ja Teneriffalla, Napolissa ja Liverpoolissa, ja Newcastle oli sama. Huonoissa juoksuissamme se tarkoitti, että pystyin pysymään rauhallisena ja tehdä työni. He olivat takanamme. On vaikea sanoa hyvästit , sanoa hyvästit tälle tunteelle.

”Minulla on vain . . . ei katumusta, mutta pieni pettymys, etten voinut nousta korkeammalle. Olen todella tyytyväinen siihen, mitä teimme niillä resursseilla, joita meillä oli, kaikkeen ympärillämme oleviin asioihin – kaikki tietävät, että se ei ole helppoa – mutta olen vain pettynyt, ettemme voineet saavuttaa enempää, ettemme voineet kilpailla ja saavuttaa todellista. tämän fantastisen seuran potentiaalia.”

Benitez johti Newcastlen 13. sijalle Valioliigassa viime Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille kaudella ja varmisti kolmannen peräkkäisen kauden kärkisarjassa.