barcelona pelipaita Monipuolinen hyökkääjä melkein teki maalin ensimmäisellä kosketuksellaan, ja oli sanottavaa, että hän loi puolen tunnin aikana kentällä kolme maalipaikkaa – kukaan muu United-pelaaja ei onnistunut enempään.

Voisit nähdä, miksi hänet on ylennetty vakiopelaajasta tässä toisessa sarjassa yhdeksi vanhemmista pelaajista, jonka uskottiin nousevan penkiltä ja voittavan pelin.

Lopputulos oli selvästi huono. United oli pudonnut kolmannella kierroksella vain kahdesti viimeisen 16 kauden aikana, kun taas West Ham ei ollut voittanut Old Traffordilla sen jälkeen, kun Carlos Tevez teki täällä kuuluisan voittajan vuonna 2007.

Solskjaer kaipaa myös epätoivoisesti ensimmäistä managerihopeaansa seurassa ja olisi epäilemättä toivottanut Liigacupin voiton tervetulleeksi, mikä tarkoittaa, että suurin osa aloittaneista tietää, että heidän toiveensa nähdä lisää peliaikaa tulevina viikkoina ovat saaneet suuren osuman.

United oli päässyt semifinaaliin kahdella edellisellä barcelonan pelipaita kaudella, mutta nyt he ovat poissa ensimmäistä kertaa. Paine päästää toimeen ainakin yhdessä Unitedin kolmesta muusta turnauksesta vain kasvaa.