juventus pelipaita ronaldo Paikka: Brisbane Stadium, BrisbaneKick-off: 12. huhtikuuta klo 19.00 UTC+10

Muangthong United (THA) v Ulsan Hyundai (KOR): Muangthong United on ollut tämän vuoden turnauksen yllätyspaketteja toistaiseksi ja löytää itsensä ryhmän toiselta sijalta. Kun he isännöivät keskiviikkona korealaista Ulsan Hyundaita, heidän painopisteensä on jatkaa hyvien tulosten saavuttamista. Thaimaalainen on turnauksessa lyömätön, ja se on esitellyt puhdasta jalkapallotyyliä ja on myöntänyt vähiten virheitä millään joukkueella tähän mennessä.

Ulsan Hyundai puolestaan ​​toivoo voivansa paremman 0-0-tasapelin edellisen kierroksen käänteisessä ottelussa ja ohittavansa vastustajansa taulukossa. Korean puolella tehtävä ei kuitenkaan ole helppo.

Paikka: Thunderdome Stadium, NonthaburiKick-off: 12. huhtikuuta klo 19.30 UTC+7

RYHMÄ F

Urawa Red Diamonds (JPN) v Shanghai SIPG (CHN): lasten jalkapallo paidat Raskaansarjan ottelu F-ryhmässä odottaa meitä, kun Urawa Red Diamonds isännöi Shanghai SIPG:tä ja haluaa kostaa Kiinassa 2-3 tappion käänteisessä ottelussa. Lisäksi Shanghai johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä kolmesta pelistä, ja Urawa pyrkii tasoittamaan Kiinan joukkueen kanssa tiistaina.