lasten jalkapallo paidat Mutta hyvä uutinen Mourinhon miehille on, että Arsenal on hävinnyt kolme viimeistä keskiviikon Valioliigan otteluaan (tiistai, keskiviikko, torstai) päästäen kolme maalia kussakin tappiossa (vs. Swansea, Man City ja Leicester viime kaudella).

Ja he hävisivät molemmat Valioliiga-ottelut Manchester Unitedin kanssa viime kaudella, kun taas Manchester United on lyömätön viimeisissä 11 Valioliigan kotiottelussaan Arsenalia vastaan ​​(W8 D3) syyskuun 2006 0-1-tappion jälkeen.

Mutta keskiviikon ottelu tuo kipeitä muistoja Red Devilsille, joka isännöi Arsenalia keskiviikon Valioliigan ottelussa 8. toukokuuta 2002 lähtien, jolloin Arsenal voitti 1-0 ja voitti mestaruuden Sylvain Wiltordin iskulla.

Ja koska Pierre-Emerick Aubameyang on tehnyt maalin jokaisesta viimeisestä 10 laukauksestaan ​​Valioliigassa, heidän on parannettava takaa.

United on päästänyt 23 maalia 14 liigaottelussaan tällä kaudella; Lasten Jalkapallo Pelipaidat Vasta 30. Valioliiga-ottelussaan kaudella 2017–2018 he päästivät 23. maalinsa viime kaudella.