Kuukausi: lokakuu 2024

tottenham pelipaita Lyonin urheilujohtaja Juninho on sanonut

tottenham pelipaita Lyonin urheilujohtaja Juninho on sanonut, että Pep Guardiola ”tykkää” Houssem Aouarista Manchester Cityn ja Paris Saint-Germainin kanssa.

Aouarista on kuulemma tullut Guardiolan Valioliigan jättiläisen Cityn ja Ligue 1:n mestarien PSG:n kohde Lyonin hyökkäyksen jälkeen.

22-vuotias ranskalainen keskikenttäpelaaja – jota on yhdistetty myös Barcelonan, Chelsean ja Arsenaliin – oli avainrooli Lyonin ikimuistoisessa juoksussa Mestarien liigan välieriin kaudella 2019-20.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää huonon aloituksensa PSG:ssä taakseen pelaamalla pääroolin Real Madridia vastaan. ”He saavat nähdä, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muodon Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?

Kysyttäessä Aouarin tulevaisuudesta ja kiinnostuksesta PSG:ltä ja barcelona pelipaita Cityltä, Juninho kertoi RMC Sportille: ”Luulen, että se tapahtui suoraan agenttien kanssa. Meihin ei otettu suoraan yhteyttä. Ehkä Manchester City otti yhteyttä Vincent Ponsotiin [päävalmentaja], en ole varma.

{ Add a Comment }

ronaldo paita ”Kukaan ei tiennyt Tiago Tomasista ennen kuin

ronaldo paita ”Kukaan ei tiennyt Tiago Tomasista ennen kuin tämä valmennustiimi vetosi häneen”, Amorim sanoi toimittajille viimeisimmän kampanjan aikana.” On hyvä muistaa, että hän on vasta 18 ja vielä juniori.

Está desfeito o nulo!Tiago Tomás aproveitou uma bola que sobrou na area e n?o falhou na cara de Trigueira.Liga NOS (#23) | CD Tondela 0-1 Sporting CP#LigaNOS #CDTSCP pic.twitter.com/AXeiTyigHm

— VSPORTS (@vsports_pt) 13. maaliskuuta 2021
”Hän ei kyllästy työhön. Hän on hyökkääjä, joka ei ole tyypillinen nro 9, hän on enemmän kuin sitä. Hän tarjoaa joukkueelle monia asioita niiden lisäksi, joita muut joukkueen hyökkääjät tarjoavat.”

Tomasin työtahti ja epäitsekkyys mainitaan säännöllisesti kahdeksi hänen pääominaisuutensa. Hänen halukkuutensa työskennellä taaksepäin päästäkseen mukaan linkkipeleihin voi rajoittaa hänen tekemiensa maalien määrää, vaikka se helpottaa muita verkon löytämisessä.

”Voit luottaa siihen, että juoksen viimeiseen hengenvetoon asti”, ronaldo pelipaita hän sanoi heti ensimmäisen joukkueen debyyttinsä jälkeen. Olen sellainen pelaaja ja tulen aina olemaan. Annan kaikkeni tämän paidan eteen. ”

{ Add a Comment }

real madrid paita Liverpool on lyömätön yhdeksän ottelua

real madrid paita Liverpool on lyömätön yhdeksän ottelua Baggiesiniä vastaan ​​kaikissa kilpailuissa ja 19 peräkkäistä ottelua Anfieldilla.

Chelsea puolestaan ​​haluaa epätoivoisesti toipua tämän viikon EFL Cupin välierätappiosta Arsenalille voittamalla omia PL-vastustajiaan, kun he toivottavat tervetulleeksi Newcastle Unitedin.

Chelsea on edennyt Newcastlen ohi viidessä viimeisestä kuudesta FA Cup -ottelustaan, ja Blues voitti viimeisimmässä kohtaamisessaan 1-0 vuonna 2006 John Terryn maalin ansiosta.

He ovat päässeet FA Cupin viidennelle kierrokselle 17 viimeisestä 19 kaudestaan, ja koska kaikki kotimaiset munat ovat FA Cup -korissa, virheille ei ole varaa.

Maalipaineindeksin esittää Sure, Chelsea FC:n, Everton FC:n ja real madrid pelipaita Southampton FC:n virallinen yhteistyökumppani. Liity keskusteluun Twitterissä @Sure.

{ Add a Comment }