Algerian puolustaja Rafik Halliche on vakuuttunut, että Belgiaa vastaan ​​tuomittu tappio on unohtunut ennen Etelä-Korean kanssa pidettyä kokousta.

Vahid Halilhodzicin miehet johti isojen aikojen Arsenal pelipaita avajaisissa FIFA: n MM-kilpailuissa Belgiaan tiistaina Sofiane Feghoulin ensimmäisen puoliajan rangaistuksen ansiosta.

Kuitenkin kaksi belgialaista maalia kääntyi viimeisen 20 minuutin aikana päänsä päähän, Marouane Fellaini ja Dries Mertens ottivat pisteitä Marc Wilmotsin puolelle.

Sunnuntain päinvastainen Etelä-Koreaa vastaan ​​- joka pelasi ensimmäisen kerran Venäjän kanssa 1-1 ottelussa – yhdessä Belgian voiton Fabio Capellon puolelta poistaisi Algeria kilpailusta.

Halliche ymmärrettävästi haluaa välttää tämän skenaarion ja vaatii, että Algeria on päättänyt korvata Belgian tappion pettymys.

”Belgiasta kärsitty tappio on nyt aiemmin”, Halliche sanoi.

”Meidän on keskityttävä ratkaisevaan peliin korealaisia lasten jalkapallo paidat ​​vastaan ​​ja tarve voittaa tavalla, jolla voimme parantaa mahdollisuuksiamme saada toinen kierros.

”Belgiasta huolimatta pätevyys on edelleen mahdollista. Meillä on vielä kaksi peliä, joilla tilanne muuttuu eduksi.

”Tämä (Etelä-Korea) on hyvä joukkue, joka pelaa hyvää peliä kohti hyvästä järjestöstä hyökkäystä. Toivottavasti voimme vastustaa päivän.

”Belgian pelin jälkeen lupasimme korjata tilanteen Koreaa vastaan. Kukaan ei halunnut ponnistelujamme torjua belgialaisia, meidän on nyt unohdettava ja tarkasteltava tulevaisuutta. ”