tottenham pelipaita Cityn pomo Pep Guardiola sanoo, että pelaajat päättävät, kuka tekee rangaistuspotkuja ja seuraava yritys on tehtävä vakuuttavasti.

”Se ei ole normaalia meidän laadullemme, mutta kuten sanoin heille, seuraavan kerran teemme maalin ja ottajan [täytyy] olla vakuuttunut, harjoitella ja olla vakuuttunut ja tehdä se”, hän sanoi King Power -voiton jälkeen. .

”Seuraavan kerran teemme maalin ja ehkä silloin, kun tarvitsemme sitä eniten.”

Guardiola on sanonut, että Ederson on joukkueen paras rangaistuspotku, mutta ei anna maalivahtia viedä niitä, kun taas Kevin De Bruyne, joka ei ole tehnyt pistepotkua sen jälkeen, kun hän oli poissa lokakuussa 2016, on toinen mahdollisuus.

”[De Bruyne] on yksi vaihtoehto, mutta lopulta he päättävät”, Guardiola lisäsi. – Pidän siitä, että pelaajat antavat aloitteen tehdä se.

”Emme tehneet maalia Spursia vastaan Mestarien liigassa viime kaudella, tällä kaudella Spursia vastaan emme saa rangaistusta; näissä peleissä on suuri ero.

– Pidän mentaliteetista, pidän Sergiosta, joka ottaa pallon ja haluaa ottaa sen. Harjoittele, ole positiivinen, yksi idea, ammu ja tee maali.”

Aguero puuttui paikalta Tottenham Hotspur Stadiumilla Mestarien liigan puolivälierän ensimmäisessä osaottelussa viime kaudella, ja se osoittautui ratkaisevaksi, kun Spurs voitti Lasten Jalkapallo Pelipaidat omalla nimellä tasapelin vierasmaalien säännön perusteella.