liverpool pelipaidat Pep Guardiola on ehdottanut, että Manchester City palaisi Leicesterin laitahyökkääjä Riyad Mahreziin kesän aikana.

Algerian maajoukkueen pelaaja on käyttänyt suurimman osan kahdesta viimeisestä ikkunasta yrittäessään pakottaa tiensä ulos King Power -stadionilta.

26-vuotias on jättänyt siirtopyyntöjä, mutta Leicesterin vaatimukset ja haluttomuus myydä ovat saaneet aikaan levoton tähti, joka on estynyt matkaamasta irtautumisia kohti.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Valioliigan johtaja City on viimeisin joukkue, joka on jäänyt turhautuneeksi, koska se on tehnyt myöhäisellä talvella tarjouksen PFA:n vuoden 2016 pelaajaksi, mutta he ovat valmiita herättämään kiinnostuksensa uudelleen kauden lopussa.

Guardiola kertoi Sky Sportsille, kun häneltä kysyttiin jalkapallo paidat netistä Mahrezin takaa-ajoista: ”Hän on Leicester-pelaaja.