real madrid paita ¡° tänään hän on meidän pelaaja, maanantaina päättyy siirtoikkuna, joten en tiedä, en tiedä tarkalleen, mitä tulee tapahtumaan, ¡± hän sanoi ennen City ¡¯ s yhteentörmäys Leeds lauantaina.

¡°Tiedän, että hän haluaa asua siellä, tiedän, että Barcelona haluaa hänet, mutta mielestäni seurojen välillä ei ole sopimusta.

”Tämän tiedän juuri nyt, joten en tiedä kuinka se päättyy. ¡±

Torresin ohella City on tänä kesänä tuonut puolustajat Nathan Aken ja Ruben Diasin, jotka voisivat tehdä debyyttinsä Leedsiä vastaan hänen ¡ê62 miljoonan (79 miljoonan dollarin) muutoksensa jälkeen Benficasta.

He voisivat mahdollisesti lisätä uuden vasemman puolustajan ennen kuin ikkuna sulkeutuu, kun Ajaxin puolustaja Nicolas Tagliafico on mahdollinen kohde, jonka uskotaan olevan käytettävissä noin ¡ê23 miljoonalla (30 miljoonalla dollarilla).

Mutta se riippuu pelaajan siirtämisestä ulos, kun Garcia ja vasen puolustaja Oleksandr Zinchenko lähtevät todennäköisimmin.

Sillä välin Phil Foden aikoo harjoitella seuran kanssa kansainvälisen tauon ajan, kun hänet jätettiin pois Englannin joukkueesta sen jälkeen, kun hän ja Manchester Unitedin Jalkapallo Pelipaidat Halvalla yökkääjä Mason Greenwood rikkoivat Covid-19-säännöt Islannissa, jossa Foden debytoi Three Lionsissa.