ronaldo paita ”Kukaan ei tiennyt Tiago Tomasista ennen kuin tämä valmennustiimi vetosi häneen”, Amorim sanoi toimittajille viimeisimmän kampanjan aikana.” On hyvä muistaa, että hän on vasta 18 ja vielä juniori.

Está desfeito o nulo!Tiago Tomás aproveitou uma bola que sobrou na area e n?o falhou na cara de Trigueira.Liga NOS (#23) | CD Tondela 0-1 Sporting CP#LigaNOS #CDTSCP pic.twitter.com/AXeiTyigHm

— VSPORTS (@vsports_pt) 13. maaliskuuta 2021
”Hän ei kyllästy työhön. Hän on hyökkääjä, joka ei ole tyypillinen nro 9, hän on enemmän kuin sitä. Hän tarjoaa joukkueelle monia asioita niiden lisäksi, joita muut joukkueen hyökkääjät tarjoavat.”

Tomasin työtahti ja epäitsekkyys mainitaan säännöllisesti kahdeksi hänen pääominaisuutensa. Hänen halukkuutensa työskennellä taaksepäin päästäkseen mukaan linkkipeleihin voi rajoittaa hänen tekemiensa maalien määrää, vaikka se helpottaa muita verkon löytämisessä.

”Voit luottaa siihen, että juoksen viimeiseen hengenvetoon asti”, ronaldo pelipaita hän sanoi heti ensimmäisen joukkueen debyyttinsä jälkeen. Olen sellainen pelaaja ja tulen aina olemaan. Annan kaikkeni tämän paidan eteen. ”