tottenham pelipaita Lyonin urheilujohtaja Juninho on sanonut, että Pep Guardiola ”tykkää” Houssem Aouarista Manchester Cityn ja Paris Saint-Germainin kanssa.

Aouarista on kuulemma tullut Guardiolan Valioliigan jättiläisen Cityn ja Ligue 1:n mestarien PSG:n kohde Lyonin hyökkäyksen jälkeen.

22-vuotias ranskalainen keskikenttäpelaaja – jota on yhdistetty myös Barcelonan, Chelsean ja Arsenaliin – oli avainrooli Lyonin ikimuistoisessa juoksussa Mestarien liigan välieriin kaudella 2019-20.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää huonon aloituksensa PSG:ssä taakseen pelaamalla pääroolin Real Madridia vastaan. ”He saavat nähdä, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muodon Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?

Kysyttäessä Aouarin tulevaisuudesta ja kiinnostuksesta PSG:ltä ja barcelona pelipaita Cityltä, Juninho kertoi RMC Sportille: ”Luulen, että se tapahtui suoraan agenttien kanssa. Meihin ei otettu suoraan yhteyttä. Ehkä Manchester City otti yhteyttä Vincent Ponsotiin [päävalmentaja], en ole varma.