arsenal pelipaita ”Hän on uskomaton ammattilainen ja hän vaati eniten irti itsestään ja joukkuetovereiltaan, joten hän sai kaikki tekemään parhaansa”, hän sanoi.

Ronaldon yläpotkussa Juventusta vastaan vuonna 2018 Vazquez lisäsi: ”Näin Carvajalin keskustan, ja pallo tuli vyöhykkeelle, jolla olin, ja yhtäkkiä ilmestyi joitain jalkoja… Näin sen olevan Cristiano ja hän teki niin upean maalin. Ja ajattelin, että oli parasta, että nuo jalat ilmestyivät.”

Vazquezilla ei ole epäilystäkään Messin ja Ronaldon laadusta, mutta hän varttui idolisoimalla Luis Figoa ja jatkaa entisen Real Madrid -pelaajan tutkimista tähän päivään asti.

”Kasvoin katsellessani hänen pelaavan Real Madridissa, hän pelaa minun asemassani ja olen aina katsonut [häntä] ja katson edelleen videoita hänestä parantaakseni peliäni hänen kauttaan”, hän sanoi.

Haastavinta pelaajaa vastaan Vazquez ei voinut ohittaa kapteeniaan Sergio Ramosia.

”Kilpailukykynsä vuoksi ja koska hän on asemassaan maailman paras”, hän sanoi.

”Hän on erittäin intensiivinen joka päivä. Hän on esimerkki kaikille pelaajille ja hän on kapteeni, jota hän aina näyttää.”

Vaikka hyökkääjä on vielä parhaimmillaan 28-vuotiaana, jalkapallo pelipaidat lapsille hän myönsi, että tuleva siirtyminen MLS:ään on lujasti hänen tutkassaan.