barcelona pelipaita He sanovat, että he tekevät päätökset tapauskohtaisesti kunkin seuran osalta, eikä ole olemassa asetettuja sääntöjä, jotka määräävät, peruutetaanko ottelu vai ei.

Brentford vs Man Utd -ottelun perumisen jälkeen Valioliiga ilmoitti kuitenkin ryhtyvänsä uusiin ”hätätoimiin” torjuakseen Covid-19:n leviämisen edelleen, ja liigan pelaajien ja henkilökunnan on nyt suoritettava lateraalivirtaustesti joka päivä päästäkseen harjoituskentälle.

Päivittäisten harjoituskentille pääsyä koskevien testien lisäksi pelaajien ja henkilökunnan tulee nyt tehdä PCR-testi vähintään kahdesti viikossa.

On odotettavissa, että lisätoimenpiteitä, kuten naamioiden käyttö ja sosiaalinen etäisyys, määrätään edelleen.

Valioliiga on todennut lausunnossaan: ”Hallitus arvioi otteluiden lykkäämistä koskevat hakemukset tapauskohtaisesti olemassa olevien sääntöjen ja kaikille seuroille annettujen COVID-19-lykkäysohjeiden perusteella.

”Se arvioi useita tekijöitä, mukaan lukien seuran kykyä asettaa joukkue; COVID-19-epidemian tila, vakavuus ja mahdollinen vaikutus seurassa; sekä pelaajien kyky valmistautua lasten jalkapallo paidat turvallisesti otteluun ja pelata sitä. Hallituksen on myös otettava huomioon laajemmat riskit vastustajalle ja muille ihmisille, joiden kanssa seuran edustajat voivat joutua kosketuksiin.