barcelonan pelipaita Vedonlyönti ja ottelukertoimet
Real Madrid on voiton suosikki, kertoimella 6/5 bet365:llä. Tasapeli on 14/5, kun taas Real Sociedadin voiton hinta on 21/1

Napsauta tätä nähdäksesi lisää pelitarjouksia, mukaan lukien maalintekomarkkinat, oikeat tulosennusteet ja paljon muuta.

Ottelun esikatselu
Real Madrid ei ole tottunut siihen, että toukokuussa ei ole mitään pelattavaa, mutta kun kampanjasta on jäljellä kaksi ottelua, se on juuri se tilanne, jossa he ovat seuranneet kampanjaa, jossa heidän omaisuutensa on romahtanut.

Edes sijoittuminen toiseksi Barcelonaan Primera-divisioonassa ei ole enää mahdollista heidän huonon ennätyksensä Atletico Madridin kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 1974, kun he ovat sijoittuneet kahden parhaan ulkopuolelle peräkkäisissä kampanjoissa.

Jopa Zinedine Zidane on ollut voimaton pysäyttämään heidän luisumistaan, sillä kesällä odotetaan pelaavan henkilöstön uudistamista. Vaikka Gareth Balea yhdistetään edelleen eroon seurasta, jatkuu huhuja, että Chelsean laituri Eden Hazard saapuu.

Lyhyellä aikavälillä ylpeyden palauttaminen on kuitenkin asialistalla Los Blancosille, jotka ovat kärsineet pahoin neljällä viimeisellä tiematkallaan. Näistä otteluista he ovat Lasten Pelipaidat Jalkapallo keränneet vain kaksi pistettä ja hävinneet kaksi viikkoa sitten Rayo Vallecanolle.