barcelonan pelipaita Yhdysvaltain TV-kanava Online-streamN/Afubo TV (7 päivän ilmainen kokeilu)
Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta) peliä voi seurata suorana Sky Sports Premier League -kanavalla ja suoratoistaa Sky Go -palvelussa.

Yhdistyneen kuningaskunnan TV-kanava Online-streamSky Sports Premier LeagueSky Go
Joukkueet ja joukkueuutiset
Sijainti Kroatian joukkue Maalivahdit Kalinic, Livakovic, LeticaDefenders Vida, Lovren, Vrsaljko, Pivaric, Jedvaj, Mitrovic, Milic, Caleta-CarKeskikenttäpelaajat Modric, Rakitic, Kovacic, Badelj, Brozovic, Rog, V, Pasalic, Brebico, P. Krawardca, P.
Kroatia alkaen XI: Kalinic; Jedvaj, Vida, Lovren, A. Milic; Brozovic, Rakitic; Rebic, Modric, Perisic; Kramaric

Aspas
Espanjalla ei ehkä ole kiireellisiä valintaongelmia, mutta he ovat nähneet jonkinlaisen vartijan vaihdon viime kuukausina joukkueensa suhteen. Gerard Pique, Andres Iniesta ja David Silva ovat eläkkeelle jääneitä pelaajia.

Vaikka Jordi Alba on ansainnut takaisinkutsun, Diego Costa ja kuuma Paco Alcacer on jätetty huomiotta, ja Alvaro Morata on Luis Enriquen silmiinpistäviä vaihtoehtoja.

Samaan aikaan joukko kokemattomia pelaajia, kuten Villarrealin Pablo Fornals, Real Madridin Dani Ceballos ja Celtan Brais Mendez, on kutsuttu.

Espanja alkaen XI: De Gea; Sergi Roberto, Ramos, Inigo Lasten Pelipaidat Jalkapallo Martinez, Alba; Busquets, Saul, Ceballos; Rodrigo, Isco; Aspas.