Manchester Cityn jalkapallojohtaja Txiki Begiristain myöntää, että seuran on saavutettava uusi taso ja tehtävä Mestarien liigan pudotusvaiheet tällä kaudella.

Kaupungin on kohdattava haltijoita Bayern München lasten pelipaidat jalkapallo ja CSKA Moskova sekä Viktoria Plzen Tšekin tasavallasta, mutta päällikkö Manuel Pellegrini on velvollinen saavuttamaan sen, mitä edeltäjänsä Roberto Mancini ei onnistunut.

Kaupungin tehtävä ei tule olemaan helppoa, mutta Begiristain sanoi, että Manchester Cityn on näytettävä taistelutahtoa.

Hän sanoi: ”Et voi koskaan tehdä tekosyitä – jalkapalloissa koskaan.

”Se ei tule olemaan helppoa, mutta meidän on taisteltava. Bayernin mestarit ovat paikalla. Meidän on myös oltava varovaisia ​​Moskovan CSKA: n ja myös Plzenin suhteen. Meidän on oltava varovaisia ​​kaikkien heidän suhteen.”

Kysyttäessä siitä, kuinka tärkeää on mennä yhden paremmaksi messi pelipaita kuin kaksi edeltävää vuodenaikaa ja päästä pääsemään kilpailu kierroksiin, hän lisäsi: ”Se on erittäin tärkeää. Kun aloitat kauden, sinun on aina ajateltava, että teet paremmin kuin viimeinen.

”Meidän on taisteltava Valioliigan puolesta, koska rakastamme tätä kilpailua. Meidän on mentävä paremmin myös Mestarien liigassa.

”Ei ole asetettu vähimmäistavoitetta. Olemme iso klubi, isoja pelaajia ja manageri, jolla on iso kokemus.

”Olemme erittäin tyytyväisiä joukkueeseemme. Meillä on vähintään kaksi erittäin hyvää pelaajaa jokaisessa asennossa, joten se on tarpeeksi syvä.”