bayern munchen pelipaita Punaiset paholaiset jatkavat viimeisintä Valioliigan kampanjaansa sunnuntaina, ja edessä on kova matka juuri ylennettyyn Sheffield Unitediin.

United on pisteen päässä Bladesista taulukossa 12 ottelun jälkeen ja vielä kahdeksan jäljessä neljännen sijan Manchester Cityä taistelussa viimeisestä Mestarien liigan paikasta.

Solskjaer tunnustaa hänen edessään olevan tehtävän kauden 2019-20 kampanjan huonon alun jälkeen, mutta saavutettuaan viisi voittoa kuudesta kaikista kilpailuista ennen kansainvälistä taukoa hän luottaa siihen, että merkittävää edistystä tapahtuu.

”Se on selvä kuilu liigassa [Unitedin ja] neljän parhaan välillä, enkä tiedä kuinka monta joukkuetta kolmen tai neljän pisteen etäisyydellä”, hän sanoi.

”Kyse on nyt johdonmukaisuudesta, käänsimme fc barcelona paita lapselle kulman, joka tuntui suorituskyvyn ja tulosten kannalta viimeisen kansainvälisen tauon jälkeen, mutta se on niin tiukka, että odotan vain innolla tätä peliä – meillä on oltava hyvä suorituskyky ja tulos.”