Michael Carrick uskoo, että Manchester Unitedin on saatava entistä paremmat mahdollisuudet naulata Mestarien liigan jalkapalloa ensi kaudella.

Elvytetyt punaiset ovat jalkapallo paidat lapsille nousussa sen jälkeen, kun Spurs on pelannut neljä parasta kilpailijaa Old Traffordissa sunnuntaina, mutta manager Louis van Gaalin varakapteeni sanoo, että United ei saa tuhlata vauhtia siihen, että lopulta hyvä tulos ja suorituskyky ovat antaneet heille yhdeksän ottelua.

Tänä sunnuntaina United vierailee Anfieldissä pelaamaan Liverpoolia ja saa mahdollisuuden pitää Brendan Rodgers vierekkäin Premier League -sarjan himoittujen ja tuottoisien europisteiden kireässä romussa.

Mutta Spursin pelaajan on oltava käynnistyslevy eikä kertaluonteinen.

”Me voitimme pelin. Tottenhamilla on hyvä puoli, olemme voittaneet heitä ja olemme valinneet tärkeät kolme kohtaa. Mutta sillä ei ole muuta merkitystä kuin se, ”sanoo Carrick.

”Se antaa meille tietysti itseluottamusta. neymar pelipaita mutta sen kannalta, mitä se tarkoittaa kenelle tahansa muulle, minun ei tarvitse vastata. Mielestäni se on vain enemmän meille iso vauhtia siirtyminen toiseen isoon ensi viikolla.

”Sunnuntai on iso peli monista syistä ja siihen todennäköisesti kaikki mitä voimme keskittyä tällä hetkellä.

”Meidän täytyy pyrkiä toiseen. Olemme nyt kosketusmatkan päässä. Katsot nyt pöytää ja se on niin tiukka. Mutta luulen, että meidän on vain katsottava ensi sunnuntaina. Se asettaa meidät uuteen suureen peliin Anfieldissä. Jokainen peli on nyt tärkeä. Tulee olemaan ylä- ja alamäkiä, koska niin on, etenkin viimeisen yhdeksän tai kymmenen pelin aikana.

”Toivottavasti kun tämä paine alkaa ja nousee ylös ja ylöspäin, suoriudumme vielä paremmin ja joudumme tekemään tulevina viikkoina.