Manchester Unitedin suurella Paul Scholesilla ei ollut kiinnostusta osallistua kannattajien vihreän ja kullan mielenosoituksiin Glazer-perhettä vastaan ​​viisi vuotta sitten.

Hylätty Adem Ljajic -siirto, Unitedin tammikuussa 2010 järjestetty FA Cup -tappio League One Leedsille ja m 500 m: n laskurit, joita Glazers olivat yrittäneet jalkapallo pelipaidat lapsille nostaa joukkovelkakirjalainansa kautta, johtivat kannattajien yhdistymiseen perheen omistukseen vastustamalla lahjoittamalla isien värit Newtonille. Heath.

Vaikka antipatia tiivisti ilmapiiriä Old Traffordissa ja herätti lyhyen ajan myymättömiä lippuja liigapeleihin ensimmäistä kertaa vuoden 1992 jälkeen, United-fanit puuttuivat klubin vaikutusvaltaisilta henkilöiltä.

Scholes, pelaajan introvertti, tuskin puhui Glazereja vastaan, ja hän myönsi, että klubin omistajuudesta ei koskaan keskusteltu pukuhuoneen rajoissa.

Scholes teki maalin Unitedin vastaan ​​City: stä erittäin ladatussa 2010 League Cup-välierässä
”En muista yhtäkään tapausta, jolloin manageri Sir Alex Ferguson keskusteli yritysostoista kanssamme pelaajien kanssa”, Scholes sanoi

itsenäinen

sarake.
”Otimme johtoaseman häneltä. Jos hän oli mukava muutokselle ja tyytyväinen tapaan, jolla omistajat suhtautuivat klubiin, niin mekin olimme.

Lue lisääTilastot keskittyvät: Manchester Unitedin tulot kaksinkertaistuvat 10-vuotisen Glazerin hallituskauden aikana

”Tiedän, että monet kannattajat, jotka eivät ole tyytyväisiä Glazereihin. Pelaajina minun on sanottava, että koulutusalueemme Carringtonissa ja Old Traffordissa mikään ei muuttunut meille toukokuussa 2005.

Unitedin Mestarien liigan voitto AC Milanista barcelonan pelipaita oli ikimuistoinen Glazerin vastaisesta mielenosoituksesta
”Kukaan pelaajien ja henkilökunnan joukosta ei lähtenyt seurasta. Pääjohtaja David Gill pysyi paikoillaan. Elämä jatkui normaalisti.”

Ole Gunnar Solskjaer ilmaisi hyväksymättömänsä Glazers-yhtiöiden ostotarjouksesta helmikuussa 2005, kun hänestä tuli nyt vanhentuneiden osakkeenomistajien United suojelija.