Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Lingard on ollut erikoinen hahmo kotimaisten ja kansainvälisten kannattajien silmissä, ja kritiikki ei näytä olevan koskaan kaukana.

Solskjaer väittää, ettei hänellä ole koskaan ollut epäilyksiä, kun on kyse hänen kirjoissaan olevista kotimaisista lahjakkuuksista, sillä ovi on vielä auki minuutteja.

United-pomo kertoi toimittajille ennen Lingardin mahdollista lähtöä FA Cupin välieräottelussa Chelsean kanssa sunnuntaina: ”Jesse on osa seuraa ja hän on työskennellyt todella kovasti.

– Hän ansaitsee mahdollisuutensa tulla takaisin, ja me tiedämme hänen ominaisuudet. Tiedämme, että Jessellä on erilaisia ominaisuuksia kuin muilla pelaajilla, ja hän tietää, että arvostamme häntä.

Lingard on vaihtanut agenttia tällä kaudella, ja hänen päätöstään aloittaa työskentely Mino Raiolan kanssa pidettiin nyökkäyksenä kohti mahdollista maisemanvaihtoa.

Hän pysyy kuitenkin Unitedin kirjoissa toistaiseksi, ja Jalkapallo Paidat Lapsille hän on kilpailussa, kun Solskjaer nimeää joukkueensa kohtaamaan Chelsean Wembleyssä.