Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Minulle on sama Norjassa, kun katson, mitä siellä tapahtuu. Uskon, että me kaikki ymmärrämme, kuinka paljon [tehdään], enkä usko, että meidän pitäisi säästää rahaa terveyteen. Terveys on kriittinen asia. Anteeksi poliittisesta viestistä, se vain sai minut sekaantumaan!

Toimintatauko tuli erityisen huonoon aikaan Unitedille, joka on tällä hetkellä keskellä 11 ottelun lyömätöntä sarjaa kaikissa kilpailuissa.

Vaikka hänen puolensa alkoi äskettäin ampua kaikista sylintereistä, Solskjaer ei ollut valmis ajattelemaan tauolle menevän urheilun huonoa ajoitusta.

”Voin kutsua sitä häpeäksi, mutta se on nyt vain elämää”, Solskjaer sanoi. ”Meidän kaikkien on sopeuduttava, ja uskon, että kaikki tietävät, mikä nyt on tärkeämpää kuin mikään muu, on ihmisten elämä.

”Kun jalkapallo on osa elämäämme ja kun jalkapallo on palannut, Jalkapallo Paidat Lapsille tiedämme, että normaaliolo on palannut. Olen varma, että fanit ovat innokkaita tulemaan takaisin, mutta heillä on myös oma osansa. Varmistamme, että selviämme tästä yhdessä. ”