Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Toisen kierroksen arvonta tehtiin maanantaina 6. marraskuuta Chorley’s Victory Parkissa ennen kuin he kohtasivat Fleetwood Townin ensimmäisen kierroksen viimeisessä tasapelissä.

Toiselle kierrokselle ei ilmoittautunut yhtään uutta joukkuetta, sillä kenttä koostui 40 ensimmäiseltä kierroksella edenneestä joukkueesta yhteensä 20 tasapelissä.

Tasatilanteessa vierasjoukkue isännöi uusintapeliä. Jos tämäkin ottelu on tasapeli, seuraa 30 minuuttia lisäaikaa ja sitten rangaistuslaukauskilpailu.

Televisiossa valittiin kolme ottelua: AFC Fylde vs Wigan Athletic perjantai-iltana, Notts County vs Oxford City lauantaina lounasaikaan ja Slough Town vs Rochdale.

Jäljelle jääneet alhaisimmat joukkueet olivat Slough, Leatherhead ja Hereford Englannin pyramidin seitsemältä tasolta.

Toistopäivät ja aloitusajat voivat muuttua televisiolähetyksen vuoksi.

FA Cupin ensimmäinen kierros
Ensimmäisen kierroksen arvonta suoritettiin 16. lokakuuta.

Liigan ykkös- ja kakkosliigan 48 joukkuetta liittyivät kilpailuun tällä kierroksella, ja 32 joukkuetta eteni karsintavaiheesta yhteensä 40 tasapeliin.

Tasatilanteessa vierasjoukkue isännöi uusintapeliä. Jos tämäkin ottelu on tasapeli, seuraa 30 minuuttia lisäaikaa ja sitten rangaistuslaukauskilpailu.

Televisiossa valittiin kolme ottelua: Hyde United vs MK Dons perjantai-iltana, Shaw Lane vs Mansfield Town lauantaina lounasaikaan ja Chorley vs Fleetwood Town maanantai-iltana.

Newport Countyn tasapeli Walsallia vastaan lähetettiin myös Walesissa.

Alhaisimmalla sijalla olevat joukkueet olivat Hyde ja Heybridge barcelonan pelipaita Swifts (joka kohtasivat Exeter Cityn) Englannin pyramidin kahdeksalta tasolta.