Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä Bayern München säilytti paikkansa lokin kärjessä voitettuaan Arminia Bielefeldin Allianz Arenalla myöhään ja niukasti 1-0.

Maalittoman ensimmäisen säkeistön jälkeen Leroy Sane teki lopulta maalin, joka osoittautui baijerilaisten voittajaksi 19 minuuttia ennen aikaa.

Wolfsburg 1-3 Borussia Dortmund

Borussia Dortmund jäi yhden pisteen jäljessä johtavaa Bayern Müncheniä ja oli lokin toisella sijalla kukistettuaan Wolfsburgin 3-1 Volkswagen Arenalla.

Wout Weghorst antoi Wolvesille täydellisen alun avauksella kahdessa minuutissa, mutta Emre Can tasoitti Dortmundin asiat kymmenen minuuttia ennen puoliajan taukoa.

Donyell Malen vei BVB:n johtoon toisessa säkeistössä ja myöhässä vaihtopelaaja Erling Halaand päätti pelin yhdeksän minuuttia ennen aikaa.

FC Koln 4-1 Borussia Mönchengladbach

Borussia Monchengladbachin neljän ottelun lyömätön sarja päättyi Kolnin RheinEnergieStadionilla 4-1-iskun jälkeen.

Maalittoman ensimmäisen säkeistön jälkeen Dejan Ljubicic mursi Kolnin umpikujan toisen säkeen alussa ja Jonas Hofmann tasoitti Gladbachille 16 minuuttia ennen aikaa.

Mark Uthin ja Ondrej Dudan kaksi nopeaa maalia johtivat kuitenkin isännät 3-1-johtoon, ja Alassane Plea teki maalin Gladbachille kaksi minuuttia ennen aikaa videoapulaisen erotuomarin (VAR) toimesta, ja Sebastian Andersson teki maalin 4-1. Koln seisokin aikana.

Greuther Furth 3-6 Hoffenheim

Hoffenheim nousi lokissa viidenneksi nöyryytettyään kellarissa Greuther Furthin 6-3 Ihlas Beboun hattutempun ansiosta Sportpark Ronhof Thomas Sommerissa.

Bebou teki yhden maalin Hoffenheimin ensimmäisessä säkeistössä ja viimeisteli hattutemppunsa kahdella maalilla toisessa säkeistössä, kun taas Georginio Rutter teki aaltovarren ja Marco real madrid paita Meyerhoferin omamaali lisäsi vieraiden hurjaa voittoa.